کابل مفتولی 

 

معرفی محصول کابل مفتولی:

بگذارید ابتدا با معنی و مفهموم این کلمه آشنا شویم تا بتوانیم بهتر ویژگی های آن را برسی کنیم.

اگر نگاهی به لغت نامه دهخدا بکنید در قسمت « میم » کلمه مفتول را این چنین معنا کرده است ؛ تافته ، تاب داده ، هر چیز تافته شده و…. اما در بحث صنعت و آهن آلات مفتول معنای متفاوتی دارد و تعریف آن فرق دارد. سیم مفتول ، در اصطلاح به سیمی که به صورت تک رشته ایست ، رسانا و هادی می باشد و از فی مانند مس ساخته می شود که پوشش عایقی سطح آن را فرا گرفته است، گفته می شود. در این سیم پلیمری از جنس پی وی سی به کار رفته است. این سیم به دو صورت تولید می شود سیم خشک یا سیم ثابت. سیم خشک را در سیم کشی های تابلوهای تبلیغاتی و توزیع کننده های برق استفاده می کنند که جریان برق را از خود عبور می دهد ، در مقابل سیم نصب ثابت است که غیر قابل انعطاف می باشد و در لوله ها و زیر گچ ها مورد استفاده قرار می گیرد. سیم های مفتولی می توانند ولتاژ نامی بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ ولت را در مقاطع ۰/۵  و ۰/۷۵ و یک میلی متر مربع داشته باشند. برای سیم هایی که بیش از یک میلی متر مربع باشد ۴۵۰ و ۷۵۰ ولت در نظر گرفته می شود. در مورد سایز کابل مفتولی باید نکته ای را عنوان کرد مبنی بر این که مفتول ها هادی بوده و این محصول تا سایز ۱۰ یعنی سطح مقطع ۱۰ میلی متر مربع تولید می شود. چون که در بیشتر مواقع تک روکش است به همین خاطر به آن سیم مفتولی می گویند چرا که کابل ، بیشتر از دو روکش عایق و ژاکت تشکیل می شود. قطر مفتول تک رشته ای براساس سایز از ۱٫۱۳ میلی متر که به آن سایز یک می گویند شروع می شود و تا ۳٫۵۷ میلی متر که معروف به سایز ۱۰ است ، متغیر می باشد. نکته مهم و قابل توجه این است که به خاطر خشکی زیاد و عدم قوس پذیری مفتول از این نوع سیم استفاده نمی شود.

 

 

سیم مفتول از لحاظ نوع تولید به دو بخش تقسیم می شود نوع فابریک که با نازک کردن و کشش میلگرد تولید می شود و نوع غیر فابریک که از تسمه های فی به دست می آید. سیم مفتول فابریک را از لحاظ نرمی ، وزن هر کلاف و سایز آن می توان بررسی کرد.

 

 

ضخامت انواع کابل مفتولی

کابل های نمره ۱۰ ضخامتی در حدود ۳ میلی متر دارند که بسته های آن ۵۰ کیلوگرم وزن دارند. برای کابل هایی با ضخامت ۲٫۵ میلی متر بسته های ۲۵ و ۵۰ کیلوگرمی موجود است که شامل کابل شماره ۱۲ می شود. سیم نمره ۱۴ نیز دارای ضخامت ۲ میلی متر است و نمره ۱۶ و ۱۸ نیز به ترتیب ۱٫۵ و ۱٫۲ میلی متر ضخامت دارد. لازم به ذکر است که سیم نمره ۱۸ برای رابیتس بندی بسیار مناسب است. سیم شماره ۲۰ با ضخامت ۰٫۹ میلی متر پر مصرف ترین نمره سیم است که علاوه بر این که در عایق بندی از آن استفاده می شود مصارف دیگر چون گل آرایی در گل فروشی و عایق کاری موتورخانه ها را نیز شامل می شود. سیم نمره ۲۲ به سیم جارو سازی معروف است که ضخامت آن ۰٫۰۷ میلی متر است. این کابل از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که این سیم به صورت کلاف و یک سره است و ضخامت و یکنواختی آن بسیار حائز اهمیت است. کابل های نمره ۲۳ ، ۲۴ ، ۲۵ ، ۲۶ به ترتیب ۰٫۰۶ ، ۰٫۵۵ تا ۰٫۵۶ ، ۰٫۵ ، ۰٫۴۸ میلی متر است.

مزایای کابل مفتولی

        این محصول در صورتی که با گالوانیزه گرم تهیه شده باشد بسیار سازگار است و برای تمامی مناطق جغرافیایی و شرایط آب و هوایی مناسب است.

        در برابر نم و هوای مرطوب مقاوم است و زنگ زدگی پایینی دارد.

        نسبت به ساییدگی و پیچیده شدن مقاوم است.

        برای همه افراد در همه شهر ها موجود می باشد.

        از نظر اقتصادی به صرفه و مناسب می باشد.

        سطحی صاف دارد و عمر مفید آن بالاست و می تواند در آب و هوای خوب و خوش حدود ۷۰ سال عمر بکنند.


AHAN سیم ,، ,متر ,میلی ,کابل ,های ,می شود ,میلی متر ,است که ,کابل مفتولی ,می باشدمنبع

ورقه آلمینیوم

روش براق کردن فلز استیل

کابل مفتولی را بشناسیم

مشخصات

آخرین جستجو ها

هر چی که بخوای چیلر هواخنک وبلاگ علمی آموزشی صمیمی راه اندازی خط تولید زغال بیت کوین مرکز اطلاعات انجام پروژه های شبیه ساری طراحی سایت | سارین وب yastech تی تی دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد.